• De goedkoopste van Nederland!
 • Betaald = binnen 5 minuten in huis!
 • OPEN 24/7

Service Pagina

Wat kun je allemaal vinden op onze service pagina?

1. Inleiding.
2. Alle betaalmethoden van XboxLiveKaarten.nl
3. Garantie.
4. Digitale code niet ontvangen?
5. Veilig kopen.
6. Klachten.
7. Klantenservice ( contact, telefoon, bedrijfsinformatie ).
 

1. XBOXLIVEKAARTEN.NL, SPECIALIST IN XBOX LIVE KAARTEN

XboxLiveKaarten.nl is sinds 2009 volledig gespecialiseerd in de online levering van officiële digitale Microsoft activatie codes van diverse Xbox Live Gold abonnementen, het Xbox Game Pass abonnement, EA Acces abonnementen,  Xbox Gift Cards, Windows Gift CardsFIFA 19 Points ( Xbox Gift Cards ), FIFA 18 Points ( Xbox Gift Cards ) FIFA 17 Points ( Xbox Gift Cards ), FIFA 16 Points ( Xbox Gift Cards )  en Fortnite V-Bucks ( Xbox Gift Cards ) .
Je ontvangt, volledig geautomatiseerd, na afronding van je betaling, je bestelling direct op het scherm van je computer, tablet of je smartphone en binnen enkele seconden in je Mailbox! Voor meer informatie over hoe je heel eenvoudig kunt bestellen, ga je naar onze pagina Werkwijze.


2. ALLE BETAALMETHODEN VAN XBOXLIVEKAARTEN.NL 

 • iDeal
  iDeal. De kosten van deze betaalmethode worden geheel voor rekening genomen door XboxLiveKaarten.nl Deze betaalmethode is daarom voor al onze klanten volledig GRATIS. Als je betaalt met deze betaalmethode krijg je jouw bestelling DIRECT geleverd.
 • PayPal
  PayPal. Deze betaalmethode is niet fraudebestendig en daarom is het niet meer mogelijk om met deze betaalmethode te betalen.
 • Overboeking
  Overboeking. De kosten van deze betaalmethode worden geheel voor rekening genomen door XboxLiveKaarten.nl. Deze betaalmethode is daarom voor al onze klanten volledig GRATIS. Het is wel zo, dat je jouw bestelling niet direct ontvangt maar binnen circa 2 werkdagen.
 • Bancontant / Mister Cash
  Bancontant / Mister Cash. Een deel van de kosten van deze betaalmethode worden voor rekening genomen door XboxLiveKaarten.nl. Het overige deel van de transactiekosten welke Mister Cash berekent, worden getoond als kleine bijdrage tijdens het betaalproces. Als je betaalt met deze betaalmethode krijg je jouw bestelling DIRECT geleverd.
 • KBC / CBC Betaalknop
  KBC / CBC Betaalknop. Een deel van de kosten van deze betaalmethode worden voor rekening genomen door XboxLiveKaarten.nl. Het overige deel van de transactiekosten welke deze Belgische banken berekenen, worden getoond als kleine bijdrage tijdens het betaalproces. Als je betaalt met deze betaalmethode krijg je jouw bestelling DIRECT geleverd.
 • Belfius Direct Net
  Belfius Direct Net. Een deel van de kosten van deze betaalmethode worden voor rekening genomen door XboxLiveKaarten.nl. Het overige deel van de transactiekosten welke deze Belgische bank berekent, worden getoond als kleine bijdrage tijdens het betaalproces. Als je betaalt met deze betaalmethode krijg je jouw bestelling DIRECT geleverd.
 • Sofort Banking
  Sofort Banking. Een deel van de kosten van deze betaalmethode worden voor rekening genomen door XboxLiveKaarten.nl. Het overige deel van de transactiekosten welke deze Duitse bank berekent, worden getoond als kleine bijdrage tijdens het betaalproces. 
  - Alle Sofort betalingen worden in verband met eventueel misbruik handmatig gecontroleerd en er wordt gewacht tot het volledige bedrag is bijgeschreven op onze bankrekening; vandaar dat je jouw bestelling niet direct ontvangt maar binnen circa 2 werkdagen.
 • Bitcoin
  Bitcoin. De kosten van deze betaalmethode worden geheel voor rekening genomen door XboxLiveKaarten.nl Deze betaalmethode is daarom voor al onze klanten volledig GRATIS. 
  - Alle Bitcoin betalingen worden in verband met eventueel misbruik handmatig gecontroleerd; vandaar dat je jouw bestelling niet direct ontvangt maar meestal binnen een half uur en uiterlijk binnen 12 uur.

 

3. Garantie

Alle door XboxLiveKaarten.nl geleverde digitale Microsoft activatie codes zijn volledig legaal en je hebt 100% garantie op een goed werkende code.


4. Digitale Code niet ontvangen?

Heb je je code niet ontvangen? Maak je geen zorgen. Je kunt in het eerste onderwerp van onze FAQ pagina alles vinden over eventuele oorzaken op dit gebied.
Ben je niet geholpen met de oplossingen die op bovengenoemde pagina worden beschreven? Stuur dan even je vraag naar onze Contactpagina. Onze klantenservice zoekt samen met jou naar de oplossing. Dat komt altijd goed!


5. VEILIG KOPEN

Webshop Keurmerk.
XboxLiveKaarten.nl is aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk.

DigiCert Norton Secured Safe Site Certificaat ( Trust Seal )
XboxLiveKaarten.nl is in het bezit van het DigiCert Norton Secured Safe Site Certificaat.

Comodo EV SSL Certificaat ( Trust Seal )
XboxLiveKaarten.nl in het bezit van het Comodo EV SSL Cerificaat ( zie groene adres balk ). Dit betekend dat XboxLiveKaarten.nl een webwinkel is met een  beveiligde HTTPS -internetverbinding. Bovendien worden ook al je vertrouwelijke gegevens tijdens het betaalproces versleuteld verzonden via een beveiligde HTTPS -verbinding. Een webwinkel met een EV SSL Certificaat voldoet tevens aan een aantal zeer strenge identiteitseisen. XboxLiveKaarten.nl is daarom uitbreid gescreend en gecertificeerd als een veilig en betrouwbaar legitiem bedrijf.


Samenwerking Consumentenbond en Nederlandse Thuiswinkelorganisatie (NTO)
De door XboxLiveKaarten.nl gehanteerde Algemene Leveringsvoorwaarden zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond en de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie (NTO).
 

6. klachten

Een tevreden klant is voor ons heel belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om jou tevreden te houden. Heb je toch een klacht? Laat het ons even weten. Dit kun je het beste doen door contact op te nemen met onze Klantenservice. Na ontvangst van je klacht sturen wij je een bevestiging. Wij lossen het probleem dan binnen 14 dagen voor je op. Mochten wij meer tijd nodig hebben om je klacht op te lossen dan laten wij je dat natuurlijk even weten.
Ben je niet tevreden met de door ons geboden oplossing? Neem dan contact op met de Stichting Webshop Keurmerk afdeling bemiddeling. Wanneer je klacht nog niet door onze klantenservice of de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk in behandeling is genomen dan ben je vrij om de klacht te deponeren via het Europese ODR platform.


7. KLANTENSERVICE

Contact
Onze klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via e-mail. Je kunt ons eenvoudig mailen via onze Contactpagina.

Telefoon
Wij hebben er voor gekozen om middels onze klantenservice alleen per e-mail onze klanten hulp te bieden. In praktijk is dit namelijk veel eenvoudiger gebleken dan per telefoon. Wij hebben via de e-mail alle nodige gegevens bij de hand en kunnen zodoende meteen aan de slag om vragen te beantwoorden of een eventuele klacht of storing op te lossen.

Algemene Bedrijfsinformatie
XboxLiveKaarten.nl - Warnaar Trading B.V.
Baars 27
1261PD Blaricum
e-mail: info@xboxlivekaarten.nl
Kamer van Koophandel nr: 71875549
BTW nr: NL 8588.83.855.B01