• De goedkoopste van Nederland!
  • Betaald = binnen 5 minuten in huis!
  • OPEN 24/7

Cookie en Privacy beleid van XboxLiveKaarten.nl

12 maart 2020

COOKIES

Alles over onze Cookies.
Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes die jouw Computer, Tablet of Smartphone opslaat wanneer je onze webwinkel gebruikt. Om je beter te helpen en er voor te zorgen dat je gemakkelijker en sneller je Game Codes in onze webwinkel kunt bestellen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Wij en derde partijen gebruiken ook bepaalde cookies voor het verzamelen van statistieken van onze bezoekers. Ook kun je dankzij cookies veilig informatie delen via Social Media.
Als je onze webwinkel bezoekt gaan wij er van uit dat je dat goed vindt. Je kunt je toestemming later altijd weer intrekken.

Cookies accepteren.
Je kunt onze cookies eenvoudig accepteren door op de button 'accepteren' te klikken. Je kunt later altijd je cookie voorkeuren veranderen als je dat wilt.

Jouw persoonlijke cookie instellingen beheren.
Je kunt jouw cookie voorkeuren ook instellen zoals je dat zelf wilt. Meer Weten? Bekijk onze pagina cookie voorkeuren.

Cookies uitschakelen of verwijderen.
Je kunt er ook voor kiezen onze cookies uit te schakelen of compleet verwijderen. Je moet er dan rekening mee houden dat onze webwinkel dan minder goed functioneerd. Hoe je dit kunt doen verschilt per browser die je gebruikt. Hieronder vind je een overzicht. 

WELKE COOKIES GEBRUIKT XBOXLIVEKAARTEN

Functionele cookies: deze cookies zorgen ervoor dat de webwinkel goed werkt.
XboxLiveKaarten.nl maakt gebruik van functionele cookies. Deze cookies zijn technisch onmisbaar om zonder problemen onze webwinkel te laten funtioneren en de diensten en producten te kunnen leveren. Zo zorgen functionele cookies er voor dat je niet iedere keer opnieuw dezelfde informatie op bepaalde pagina's hoeft in te voeren. Ook onthouden fuctionele cookies de artikelen die je in je winkelwagentje hebt geplaatst en de informatie die je in (bestel)formulieren hebt ingevuld. Daarnaast kunnen wij met functionele cookies op anonieme manier het gebruik van onze webwinkel volgen en mogelijk misbruik of problemen opsporen.
Cookies worden ook gebruikt om je bestelling veilig en eenvoudig te kunnen afrekenen. Het is daarom niet mogelijk om je voor functionele cookies af te melden.

  • _gid: eigendom van Google (Ads). wordt gebruikt om gebruikers te identificeren. Anonieme cookie. Verloopt na 24 uur.
  • _ga: eigendom van Google (Ads). wordt ook gebruikt om gebruikers te identificeren. Anonieme cookie. Verloopt na 2 jaar.
  • cookieConsent: geeft aan welke toestemming de gebruiker heeft gegeven. Anonieme cookie. Verloopt na 1 sessie. 


Tracking cookies: cookies van derde partijen.
Via XboxLiveKaarten.nl kunnen door derde partijen cookies op jouw Computer, Tablet of Smartphone worden geplaatst. Zo stuurt YouTube bij het starten van een video automatisch een tracking cookie mee. Dit soort cookies volgen jouw internetgedrag en geven XboxLiveKaarten.nl en de derde partijen onder andere de mogelijkheid relevante advertenties aan jou te laten zien. Ook wordt via de XboxLiveKaarten.nl webwinkel toegang geboden tot Facebook. Met behulp van de Facebook plugin kun je interessante informatie van onze webwinkel met anderen delen of aanbevelen. Wanneer je op een pagina van XboxLiveKaarten.nl komt waarop de plugin van Facebook wordt weergegeven wordt er door Facebook cookies op jouw device geplaatst. Onder de categorie tracking cookies vallen ook de diverse Google Analytics cookies die XboxLiveKaarten.nl gebruikt maar die niet anoniem zijn en daarom niet als functioneel worden gezien.

  • _fbp: eigendom van Facebook. Wordt gebruikt om relevante advertentie te tonen op hun platform. Verloopt na 3 maanden.
  • SSID, SIDCC: eigendom van Google. Wordt gebruikt om te zien hoe een website wordt gebruikt en aan welke advertenties een gebruiker eerder is blootgesteld. Verloopt na 2 jaar.
  • 1P_JAR: eigendom van Google. Wordt gebruikt om te zien hoe een website wordt gebruikt en aan welke advertenties een gebruiker eerder is blootgesteld. Verloopt na 1 maand.
  • HSID, SID: eigendom van Google. Wordt gebruikt om veiligheidsredenen, om Google accounts te versleutelen. Ook wel authenticator genoemd. Verloopt na 2 jaar.
  • SECURE-HSID: eigendom van Google. Wordt gebruikt om veiligheidsredenen, om Google accounts te versleutelen. Ook wel authenticator genoemd. Verloopt na 5 maanden.
  • NID: eigendom van Google. Wordt gebruikt om de website ervaring te optimaliseren door voorkeuren op te slaan. Verloopt na 6 maanden.


Profiling cookies: speciale reclame op basis van jouw profiel
XboxLiveKaarten.nl maakt gebruik van re-targeting/re-marketing technologieën. Wij gebruiken deze geavanceerde technologie om speciaal voor jou interessante en op maat gemaakte advertenties te kunnen tonen. Om dit te realiseren plaatst XboxLiveKaarten.nl via onze webwinkel cookies op jouw Computer, Laptop of Smartphone die het mogelijk maken om jouw surfgedrag op de websites te volgen en een zogenaamd profiel van jouw surfgedrag samen te stellen. Bij het opbouwen van jouw profiel worden door deze derde partijen ook persoonsgegevens verzameld. Bekijk hiervoor het Privacy beleid van XboxLiveKaarten.nl.

  • _fr: eigendom van Facebook. Wordt gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Verloopt na 3 maanden.
  • APISID, SAPISID, Secure-3PSID, Secure3PAPISID: eigendom van Google. Wordt gebruikt voor targeting en opbouw van profielen van gebruikers. Verloopt na 2 jaar.
  • Secure-APISID: eigendom van Google. Wordt gebruikt voor targeting en opbouw van profielen van gebruikers. Verloopt na 5 maanden.
  • IDE: eigendom van Google. Wordt gebruikt voor targeting en opbouw van profielen van gebruikers. Verloopt na 1 jaar.

 

PRIVACY

Jouw privacy gegarandeerd!
Jouw privacy is voor jou heel belangrijk. En dat begrijpen wij. Daarom houden wij ons ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming ( AVG ). Deze privacywetgeving geldt in de gehele Europese Unie ( EU ). Dit betekent dat jouw gegevens altijd veilig bij ons zullen zijn en dat wij ervoor zorgdragen dat jouw privacy ook echt jouw privacy blijft.

Welke persoonlijke gegevens we gebruiken en wat we daarmee doen en waarom we ze nodig hebben nodig hebben, lees je hier onder.

Als je na het lezen van ons privacybeleid nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Waarom gebruiken wij jouw gegevens en hoelang bewaren wij deze?
Wanneer je bij onze webwinkel een bestelling plaatst, hebben wij je gegevens nodig om je bestelling te bezorgen en je betaling te kunnen verwerken. Deze gegevens hebben wij dus nodig om de overeenkomst uit te voeren. Hiervoor gebruiken wij je naam, eventueel je nickname, IP-adres en je e-mailadres. Voor de betaling ontvangen wij van jouw bank de noodzakelijke betalingsinformatie om de transactie te kunnen verwerken. Van de belastingdienst moeten wij onze administratie met jouw factuur-, betaal- en bestelgegevens 7 jaar bewaren. In geval van de verkoop van een digitale code bewaren wij jouw gegevens voor onbepaalde tijd zodat je je aangekochte code, als dat nodig, (bijvoorbeeld na verlies) altijd bij ons op kunt vragen.

- Statistieken 
Wij houden statistieken bij over hoe klanten onze webwinkel gebruiken, waarbij we ook individuele gegevens zoals bijvoorbeeld je bestelhistorie kunnen inzien. Met deze statistieken verbeteren we onze dienstverlening en de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze webwinkel. Uiteraard zullen wij je privacy ten allen tijde respecteren. Wil je niet dat wij je gegevens voor eerder genoemde redenen bewaren, laat ons dat dan even weten en we verwijderen je gegevens onmiddellijk uit onze administratie.

- Google Analytics
We gebruiken Google Analytics om bezoekers te meten en statistieken bij te houden. We hebben de ‘data processing agreement’ van Google geaccepteerd en we hebben Google dus geen toestemming gegeven om data uit Google Analytics te gebruiken voor andere Google services. Daarnaast wordt je IP-adres alleen anoniem gebruikt. 

- Cookies
Onze webwinkel maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookie beleid en hoe je je voorkeuren kunt wijzigen?  Bekijk onze pagina cookie voorkeuren.

- Contactformulier klantenservice
Middels het contactformulier van onze klantenservice kun je allerhande vragen stellen. Wij gebruiken hiervoor je naam en je e-mail adres. Wij bewaren deze informatie zes maanden nadat je vragen door ons zijn beantwoord. 

- Nieuwsbrief
Je wordt tijdens je bestelling automatisch ingeschreven op onze nieuwsbrief. Wij houden je hiermee op de hoogte van relevante nieuwsberichten en informatie over onze producten en diensten. Wil je onze nieuwsbrief niet ontvangen, dan kun je tijdens het bestelproces de automatische inschrijving 'uitvinken'. 
De inschrijving kun je bovendien altijd op ieder moment opzeggen middels de uitschrijflink in onze webwinkel. Iedere nieuwsbrief bevat bovendien een afmeldlink.

- Recensies en reviews
Wanneer je een recensie of een review op onze website plaatst, dan zal na goedkeuring (dit om misbruik te voorkomen) je naam of je nickname en natuurlijk de inhoud van het review of de recensie geplaatst worden. Wil je een recensie of review laten verwijderen, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Wie heeft er toegang tot jouw gegevens?
Wij geven je persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening. Het gaat dan bijvoorbeeld om bezorgpartners zoals PostNL, distributie / logistieke partners die in sommige gevallen rechtstreeks aan jou producten / diensten leveren, betaalpartners en IT-dienstverleners.

De partijen die van ons toestemming krijgen tot jouw gegevens, mogen deze alleen gebruiken om jou een dienst te leveren namens Warnaar Trading B.V., tenzij zij zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van je gegevens.

In bepaalde situaties zijn wij wettelijk verplicht onze gegevens te delen met overheidsinstanties zoals bijvoorbeeld als de politie, justitie of de belastingdienst bij een vermoeden van een mogelijk misdrijf. 

Hoe worden jouw gegevens beveiligd?
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:
- Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.
- Onze webwinkel is in het bezit van het Comodo EV SSL Certificaat (zie groene adres balk). Dit betekend dat onze webwinkel is voorzien van een beveiligde HTTPS -internetverbinding. Bovendien worden ook al je vertrouwelijke gegevens tijdens het betaalproces versleuteld verzonden via een beveiligde HTTPS -verbinding. Een webwinkel met een EV SSL Certificaat voldoet tevens aan een aantal zeer strenge identiteitseisen. Onze webwinkel is daarom uitbreid gescreend en gecertificeerd als een veilig en betrouwbaar legitiem bedrijf.

Hoe kun je zien wanneer deze privacyverklaring is gewijzigd?
Indien er een wijziging plaats vind aan onze webwinkel is het mogelijk dat het ook nodig is om een wijzing aan te brengen aan deze privacyverklaring. Bovenaan elke privacyverklaring wordt een wijzigingsdatum vermeld. Bij elke nieuwe versie wijzigt deze datum.

Kan ik mijn gegevens laten wijzigen of verwijderen?
Wil je de gegevens die we van je hebben inzien laten wijzigen of verwijderen? Geen probleem. Laat het ons even weten middels het contactformulier van onze klantenservice Heb je vragen of meer uitleg nodig of wil je precies weten welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen. Mail ons dan vooral.

Heb je vragen of klachten?
Heb je andere vragen, is er iets niet duidelijk of wil je je gegevens uit onze administratie laten verwijderen? Mail ons dan gerust en je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord. Wanneer je van mening bent dat Warnaar Trading B.V. niet goed omgaat met jouw privacy dan kun je contact opnemen met Autoriteit Persoonsgegevens.

Algemene Bedrijfinformatie
XboxLiveKaarten.nl - Warnaar Trading B.V.
Binnendelta 10-J
1261WZ Blaricum
e-mail: info@xboxlivekaarten.nl 
Kamer van Koophandel nr: 71875549
BTW nr: NL 8588.83.855.B01