• De goedkoopste van Nederland!
  • Betaald = binnen 5 minuten in huis!
  • OPEN 24/7
Win vliegles in een echte Cessna bij aankoop Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden!
Geplaatst op: 16-08-2020 15:03:00

Xbox Game Pass Ultimate / Flight Simulator 2020 winactie.

De indrukwekkende nieuwe Game Microsoft Flight Simulator 2020 is direct na de release op dinsdag 18 augustus ook meteen beschikbaar voor leden van Xbox Game Pass!

Bij onze "zusterwebwinkel" GamesDirect loopt van af 16 augustus een geweldigeXbox Game Pass Ultimate / Flight Simulator 2020 winactie.
Wij vinden dat al onze XboxLiveKaarten.nl klanten ook de mogelijkheid moeten hebben om met deze actie mee te doen. Dus doe snel ook mee!

GamesDirect® heeft in samenwerking met Microsoft B.V., Special Air Services en vliegveld Teuge een geweldige actie om dit te vieren!  Je maakt tijdens de actieperiode, bij aankoop van een Xbox Game Pass Ultimate 3 maandenbij GamesDirect®, kans op 1 van de 4 vlieglessen in een echte Cessna 172.

Wat gaan we doen? 

Op zaterdag 12 september ontvangen wij de winnaars met vriend, vriendin, partner of familielid met een heerlijke lunch op vliegveld Teuge. De middag bestaat daarna uit een briefing van een instructeur en een kopje koffie of thee (op de locatie in Teuge). Daarna stap je in het vliegtuig. De ervaren instructeur zorgt voor het starten en het landen, maar eenmaal in de lucht ben jij de piloot en is the Sky letterlijk the limit. Je vliegt daarna 30 minuten zelf! Je vliegt langs Paleis Het Loo. Na de landing praat je nog even na over de les met de instructeur en krijg je je luchtdoopcertificaat uitgereikt. Om de vliegervaring compleet te maken ontvang je de beelden van je vlucht op USB-stick. Je mag tijdens je vliegles één passagier mee nemen.
Op vliegveld Teuge bevind zich ook een echte romp van een Cessna 172, uitgerust met Fight Simulator 2020, waar je ook gebruik van mag maken.

 

 

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze unieke ervaring?

Koop vanaf 16 t/m 31 augustus een Game Pass Ultimate 3 maanden in de webwinkel van GamesDirect®. Stuur een mail met als onderwerp " Xbox Game Pass Ultimate Flight Simulator 2020 actie" naar actie@GamesDirect.nl. In de mail vermeld je de volgende gegevens: het ordernummer van je Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden bestelling, je naam, telefoonnummer, geboortedatum, lengte en je gewicht. Je kunt tot en met 31 augustus je aanmelding insturen.

LET OP: De code moet echt via de webshop GamesDirect® worden gekocht, helaas geldt de actie niet voor je orders bij XboxLiveKaarten.nl

De winnaars worden in de nieuwsbrief van GamesDirect® van 4 september bekend gemaakt en ontvangen meteen na de trekking op 1 september bericht.

Let op: een piloot heeft  een minimumlengte van 1,50 m om te mogen vliegen en is 14 jaar of ouder. Piloot en passagier mogen niet zwaarder zijn dan 90 Kg. 
* De actie is alleen van toepasing bij aankoop van een Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden abonnement bij GamesDirect® van 16 t/m 31 augustus. De prijs is niet om te wisselen in geld.

** De winnaars van de actie geven toestemming aan GamesDirect® beelden van de actie op FaceBook, in Nieuwsbrief en op YouTube te gebruiken